diumenge, 2 de novembre del 2008

Pròxima excursió d'Addaia a Favàritx


DARRERA HORA: Els cavalls podran venir a l'excursió. Tot i que, hi ha alguns portells paredats s'obriran expressament. Millor si teniu un remolc a s'altre banda. També hi haurà l'opció de fer només una part del recorregut a cavall.

La pròxima excursió serà dia 16 de novembre d’Addaia a Favàritx. El motiu de fer que acabi a Favàritx, un altre cop, és per motius tècnics pel poc aparcament existent i així va millor perquè els autocars ens venguin a recollir a Favàritx i ens duguin a Addaia.

També dir que aquest tram està pràcticament tot senyalitzat, però hi manquen uns detalls.

A s’Hort des Lleó, lloc emblemàtic i origen (8 i 15 de juny de 1997 primers enfrontaments seriosos) del primer interdicte civil contra membres de la Coordinadora, s’ha arribat a un acord amb el propietari, CIMe i Coordinadora per desviar un petit tram.
Simplement, consisteix a passar per la banda de darrere, per una tanca devora la mar, en tost de passar per davant les cases del senyor.

La coordinadora no comprèn aquesta proposta i no la troba lògica (ens sembla que causa més problemes a la propietat en passar-los per una tanca que se sembra, que té animals (dos dels arguments que tots els propietaris defensaven per evitar tenir el Camí de Cavalls a ca seva), i que, des de la casa (la porxada del pati de darrere concretament) veuran tots els excursionistes com passen.

Tot i així, i per evitar ja més conflictes, la coordinadora va donar el vist i plau a aquesta proposta de canvi de traçat. Però, aquest nou pas té dues parets seques sense portell i, a més, una d’elles amb un petit torrent ben devora que encara dificulta més el pas. Aquests impediments han de quedar solucionats abans de l’excursió ja que si no l’excursió passarà per davant les cases i no per darrere com han proposat.

A més a més, la coordinadora exigeix que el portell que la propietat de s’Hort des Llleó va fer desaparèixer, ja fa anys, convertint-la amb una nova paret seca, quedi restituït com abans facilitant el pas del excursionistes.

R E C O R D A U :
La trobada serà a les 10h al supermercat d’Addaia i anirem caminant fins a Favàritx.
Allà ens esperaran els autobusos, a les 13,30h, que ens tornaran a Addaia, on tindrem els cotxes.
Cal dur 3,5 € per a l’autobús de tornada.

Us hi esperam a tots!!
A s’Hort des Lleó hi faltes tu!!