dimecres, 1 d’abril de 2009

Pròxima excursió dia 19 d'abril

DELS ALOCS A CALA MORELL


TROBADA OPCIÓ A: a les 10h dalt els Alocs
TROBADA OPCIÓ B: a les 9h a Cala Morell per anar amb bus fins als Alocs i, en arribar a les 17h a Cala Morell, ja tenir el cotxe.
Per a l’opció B, cal apuntar-se abans del 18 d’abril:
Ho podeu fer enviant-nos un @ indicant un nom i telèfon de contacte, i quants voleu sortir de Cala Morell a les 09’00h.

Aquesta alternativa per arribar als Alocs, l’hem pensada per no col·lapsar l’estret camí d’entrada arribant tots el capvespre i la dificultat per poder passar autobusos grossos pel camí dels Alocs. A la vegada que així en arribar a Cala Morell, ja disposar del cotxe per tornar.

TORNADA: a les 17 h des de Cala Morell
CAL DUR: dinar i 3,5 € per al bus

A més a més amb importants novetats amb el recorregut:
s’ha recuperat part de l’antic traçat del Camí de Cavalls per dins La Vall, així com un tram de camí per dins la marina des de es Pla de Mar cap a Sa Font de Sa Teula i s’han col·locat sis nous portells amb barrera d’ullastre entre el tram de Cala el Pilar i Algaiarens.

Serà la darrera etapa per completar la “Volta a s’illa per etapes pel Camí de Cavalls” interrompuda l’any 1998.

1 comentari:

Pere Pons ha dit...

Ara que s'acaba la Volta estaria bé fer un recordatori del motiu de la creació de la Coordinadora i de les entitats i associacions que la formen, un resum de les accions fetes i un reconeixement a les entitats i persones que heu estat donant la cara i estirant del carro. Gràcies.
També animar-vos a tornar a fer la Volta a Menorca per etapes, a partir de Cala Morell cap a Ciutadella i el migjorn de l'illa i del mes qui ve, per no deixar de fer una "pressió" al Consell Insular en la feina de recuperació del Camí de Cavalls.